BOUTIQUE HOTEL TEXEL

Op 600 meter verwijderd van Hotel Airport de Vlijt, vindt u Boutique Hotel Texel. Een kleinschalig boutique hotel. Hier kunt u ontspannen in de sauna of turks stoombad, genieten van een  behandeling of een gezellig avondje op stap naar restaurant Gusta!

 

 

Texels Ontbijten

Geen betere start van de dag dan met een uitgebreid ontbijt. Dagelijks serveert restaurant Gusta een uitgebreid ontbijt in de vorm van een buffet. Wij serveren het ontbij van 08:00 tot 10:30.  U kunt een uitgebreid ontbijt voor € 15 p.p. nuttigen. Wij vragen u hiervoor een reservering te maken middels het ontbijt formulier

Wenst u liever gebruik te maken van ontbijt op bed? Dat behoord ook tot de mogelijkheden. Wij bezorgen uw goede start van de dag voor uw studio voor €17,95 per persoon. Wij vragen u hiervoor een reservering te maken.

LUNCH TIME!

Genieten van heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties op Texel. Van heerlijk knapperige aardappelbroodjes met een verse smoothie tot een uitgebreide lunchplateau met alles erop en eraan. Dat kan bij Boutique Hotel Texel!

Lunchen is mogelijk van 12:00 tot 17:00 uur. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat ons dit graag vooraf weten, zo kunnen wij hier rekening mee houden.

Liever ''on the road'' lunchen? Bestel hier uw lunchpakket voor onderweg en haal deze af bij Boutique Hotel Texel.

DINEREN BIJ GUSTA

Zin in een avondje uit? U bent van harte welkom in restaurant Gusta. Op 600 meter verwijderd geniet u van een eilandse levensstijl waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. 

Wij vragen u voor het diner een reservering te maken. Dit kan middels het diner formulier

OP SIEN TEXELS - SPAWOOLNESS

Persoonlijk & kleinschalig, wellness op sien Tessels. Wij heten u graag van harte welkom op een plek waar de tijd geen rol speelt. Een bezoek is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Geniet van een heerlijke behandeling of kom tot rust in het zwembad en de spa. 

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij Spawoolness? Bekijk het hier 

Ontdek texel op de fiets!

Texel is uiterst geschikt om per fiets ontdekt te worden! Boek je ebike, stadsfiets of tandem via onderstaande mail en ontdek alle mooie verborgen plekjes van het eiland! 

Reserveer je fiets via: info@hoteltexel.com

P.S:  Je gereserveerde fiets is af te halen bij Boutique Hotel Texel -
Postweg 134, 1791 JS (600 meter van het hotel)