De Vlijt Studio’s

Kom bij van alle drukte in een oase van rust en word wakker met uitzicht op stijgende en dalende
vliegtuigen. Dat kan alleen in de ruime studio’s van De Vlijt.

First class, business class of royal class

Overnacht u first class, business class of royal class? De keuze is aan u! We verhuren drie verschillende typen studio’s, geschikt voor
2 personen en variërend in grootte. Alle studio’s zijn voorzien van een ruime living, zithoek, flatscreen televisie, eettafel, kitchenette, slaapkamer, badkamer én een apart toilet.

Locatie en omgeving

Onze locatie is ideaal voor fietsers, wandelaars en vogelaars
Strand, duinen, de vuurtoren, Natuurpark De Slufter, De Eiland Galerij, de boot naar Vlieland en vele andere bezienswaardigheden zijn vlakbij. Er is genoeg te zien en te doen. Huurt u fietsen bij Van der Linde, dan worden deze voor de deur bezorgd.

Geen zin om weg te gaan, maar toch iets doen?
Boek met korting een rondvlucht boven Texel. Of doe eens gek en maak een avontuurlijke tandemsprong.  Als gast van De Vlijt krijgt u bij Paracentrum Texel € 20,- korting op een tandem parachutesprong.

De unieke ligging brengt meer dan alleen rust en een mooi uitzicht.
In het seizoen, van april t/m september, is er overdag ook veel gezelligheid. Het restaurant is dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen van 11:00 tot 16:00 uur en in het hoogseizoen vanaf 10:00 uur. ’s Winters opent het restaurant alleen wanneer er vliegverkeer is: bij mooi weer dus. 

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen, neemt u een hond mee of wilt u met meerdere personen in de studio verblijven (maximaal vier)? Neem dan persoonlijk contact met ons op voor de mogelijkheden.

Graag tot ziens!